Central Rear Splitter (With Vertical Bars) Volkswagen Passat B8

MaxtonSKU:VW-PA-B8-RD1G+RD2G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.399 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sentral Bakre Splitter (Med Vertikale Barer) til Volkswagen Passat B8

Bli kjent med vår Sentral Bakre Splitter (Med Vertikale Barer) til Volkswagen Passat B8 - et topp-kvalitetsprodukt designet for å oppgradere bilens estetikk. Laget av det samme ABS-plastmaterialet som ofte brukes i bilindustrien til å lage fabrikkstøtfangere og andre karosserideler, gir dette produktet et drastisk oppgradert utseende til baksiden av bilen.

ABS-Plast: Perfekt Blanding av Holdbarhet og Fleksibilitet

Sneakpeak inn til hvorfor vår Sentral Bakre Splitter (Med Vertikale Barer) er et optimalt valg. ABS-plast er både robust og fleksibelt, den ideelle kombinasjonen for bilkomponenter. Vårt produkt gjennomgår strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent, noe som videre sikrer dets holdbarhet og fleksibilitet.

Installasjonsprosess: Enkel og problemfri

Denne diffuseren kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner – ikke noe ekstra er påkrevd. Dette betyr at du enkelt kan forvandle din Volkswagen Passat B8 med minimal anstrengelse.

Vi er stolte forhandlere av Maxton Design-produkter, en merkevare kjent for sin fortreffelighet innen bilforbedringsområdet. Sikre det beste for din Volkswagen Passat B8 ved å velge vår Sentral Bakre Splitter (Med Vertikale Barer) i dag.