Central Rear Splitter Volkswagen Passat B8

MaxtonSKU:VW-PA-B8-RD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.899,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Central Rear Splitter Volkswagen Passat B8: Forbedre Bilens Utseende Med Kvalitet

Føler du at din Volkswagen Passat B8 mangler det lille ekstra? La oss introdusere vår sentrale bakre splitter, designet for å forbedre bilens utseende med kvalitet. Dette produktet er laget av ABS-plast, et materiale som er mye brukt i bilindustrien for produksjon av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Vårt strenge kvalitetskrav og TÜV-godkjenning sikrer en høy holdbarhet, fleksibilitet, og overlegen kvalitet på materialet.

Letthåndterlige Monteringskomponenter

I tillegg til det slående utseende, kommer denne sentrale bakre splitteren for Volkswagen Passat B8 monteringsklar med alle nødvendige monteringsdeler og monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn, som betyr at monteringen er lett å håndtere selv for de minst dyktige innen mekanikk.

Oppgradere Bilens Utseende

Vår splitter vil gi et drastisk bedre utseende bak på bilen din. Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, noe som betyr at vi tilbyr bare det beste for din Volkswagen Passat B8 . Med denne splitteren kan du forbedre bilens estetikk og verdi uten å kompromittere dens opprinnelige utseende og stil.

Maxton Design Produkter: Kvalitetsdeler hos Oss

Velg Maxton Design produkter for din Volkswagen Passat B8. Vi sikrer at du mottar et produkt av høyeste kvalitet, støttet av vår autoriserte distribusjon av Maxton Design produkter i Norge. Velg dette produktet for å forbedre utseendet og funksjonaliteten til din Volkswagen Passat B8 med en sentral bakre splitter.