Downpipe TA Technix Volkswagen Golf 7 13-16

Ta TechnixSKU:06VW007
4 anmeldelser

Pris:
Salgspris6.599 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 7-14 virkedager)
Frakt:
199,-
stk

Beskrivelse

Ønsker du å forbedre kjøreopplevelsen med din Volkswagen Golf 7 13-16? Da er dette nedstigningsrøret fra TA Technix det perfekte tilbehøret for deg. Med dette ekstrautstyret kan du øke ytelsen til bilen din, samtidig som du forbedrer eksoslyden. Dette premium-tilbehøret er nøye designet for å passe perfekt til Golf 7-modellen.

Forbedret ytelse

Med TA Technix nedstigningsrøret kan du forvente en betydelig forbedring i ytelsen til Volkswagen Golf 7 13-16. Den reduserte eksosrestriksjonen bidrar til økt effekt og dreiemoment, noe som gir deg mer kraft og akselerasjon.

Premium kvalitet

Dette nedstigningsrøret er laget av premiummaterialer av høy kvalitet for langsiktig holdbarhet og pålitelighet. Den presise passformen sikrer enkel installasjon og full funksjonalitet.

Forbedret eksoslyd

Mens ytelsen forbedres med TA Technix nedstigningsrør, vil du også merke en forbedring i eksoslyden. Den dypere og mer sportslige lyden vil gi deg en enda mer engasjerende kjøreopplevelse.

OEM-passform

Nedstigningsrøret er spesifikt designet for å passe perfekt til din Volkswagen Golf 7 13-16. Det gir en OEM-passform og vil ikke påvirke garantien eller levetiden til bilen din.

Tekniske spesifikasjoner

  • Materiale: Rustfritt stål
  • Diameter: 76mm
  • Passer til: Volkswagen Golf 7 13-16