Bakfanger leppe Mercedes-AMG E53 Coupe C238 18-20

MaxtonSKU:ME-E-213-53-C-RSD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris1.899,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Bakfanger Lepp Mercedes-AMG E53 Coupe C238 18-20

Leter du etter en måte å forbedre utseendet på bilen din? Vår Bakfanger lepp Mercedes-AMG E53 Coupe C238 18-20, laget av robust ABS-plast, er den perfekte løsningen. Dette produktet er laget i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og ytre karosserideler. ABS-plast er kjent for sin holdbarhet og fleksibilitet, noe som gjør den ideell for slikt arbeid. Vårt produkt har bestått strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent, noe som gir deg trygghet når det gjelder leppens holdbarhet og kvalitet.

Et Drastisk Bedre Utseende

Denne Bakfanger leppen vil gi bilen din en radikal forvandling. Vår leppe gir et skarpere og mer definert utseende på baksiden av bilen din, noe som gir bilen et mer aggressivt og stilig utseende. Some vil gi deg mye beundrende blikk og kommentarer.

Enkel Montering

Vår Bakfanger leppe kommer klar til montering. Du trenger ikke å bekymre deg for ekstra trinn eller verktøy. Alle nødvendige monteringselementer og en detaljert monteringsmanual med klare instruksjoner er inkludert. Dette betyr at du raskt kan forvandle bilens utseende uten unødvendige forsinkelser eller problemer.

Maxton Design Autorisert Distributør

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, er vi stolte av kvaliteten på produktene vi selger. Når du kjøper Bakfanger leppe Mercedes-AMG E53 Coupe C238 18-20 fra oss, kan du være trygg på at du får et produkt av høy kvalitet som er designet for å vare.