Frontlykter Vw Passat B5 97-00 H1/H7

Spar 200,-
DepoSKU:441-1125LR-LD-EM-d
2 anmeldelser

Pris:
Salgspris599 kr Ordinær pris799 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 1-2 virkedager)
Frakt:
199 kr eller henting (Drammen, Kvelde) gratis
sett

Beskrivelse

Frontlykter VW Passat B5 97-00 H1H7

Oppgrader bilen din med våre frontlykter av høy kvalitet tilpasset Volkswagen Passat B5 97-00 Sedan. Disse frontlyktene er designet for å forbedre både sikkerhet og utseende på bilen din. Med enkel montering kan du gi bilen din et helt nytt og elegant utseende.

Sikkerhet og stil

Våre frontlykter er spesielt utformet for å forbedre sikkerheten på veien. De klare og sterke lysene gir bedre sikt, slik at du kan kjøre tryggere, spesielt om natten eller under dårlige værforhold. I tillegg til sikkerhetsfordelene tilfører disse frontlyktene også stil og eleganse til din Passat B5 97-00. Du vil definitivt skille deg ut på veien.

Høy kvalitet og enkel montering

Frontlyktene våre er laget av materialer av høy kvalitet for å sikre langsiktig holdbarhet. De er også enkle å montere. Du trenger ikke bekymre deg for kompliserte prosesser eller ekstra verktøy.

Perfekt til Passat B5 97-00 Sedan

Disse frontlyktene er spesialdesignet for å passe perfekt på Volkswagen Passat B5 97-00 Sedan-modellen. Du kan være trygg på at de vil gi en perfekt passform og ikke forstyrre bilens originale utseende. Med våre frontlykter kan du oppgradere og individualisere bilen din på en elegant måte.

Bestill nå på nomax.no!

Forbedre sikkerheten og utseendet på din Passat B5 97-00 Sedan med våre frontlykter. Bestill nå på nettsiden vår og få rask og pålitelig levering. Ta bilen din til et nytt nivå med Nomax.no!

Tekniske spesifikasjoner

  • Passer til: VW Passat B5 97-00 Sedan
  • Pæretype: H1 (lave- og fjernlys), H7 (kjørelys)
  • Materiale: Høykvalitets plast
  • Enkel montering
  • Inkluderer alt nødvendig tilbehør for montering