Diffuser - Volvo V90 Mk2 16-

MaxtonSKU:VO-V90-2-RD1G+RSD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.399,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Diffuser - Volvo V90 Mk2 16-

Kvalitetsabs-plast Diffuser

Denne Diffuseren for Volvo V90 Mk2 16- er laget av robust ABS-plast som er vidt brukt i bilindustrien for å produsere fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Dette materialet sikrer en høy holdbarhet og fleksibilitet, noe som gjør diffuseren ekstremt pålitelig. Produktet oppfyller strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent for å garantere den høye standarden det gir.

Drastisk bedre Utseende

Med denne Diffuseren vil bilen ha et drastisk forbedret utseende på baksiden. Den leveres med alt nødvendig monteringsmateriale og en monteringsmanual med klare instruksjoner, og det er ingen ekstra trinn. Resultatet er en smidig og enkel installasjonsprosess.

Autorisert Maxton Design Distributør

Vi er en autorisert Maxton Design distributør i Norge, som sikrer at du får et originale og høykvalitetsprodukt. Maxton Design er kjent for deres ettertraktede bilprodukter, og denne diffuseren oppfyller definitivt det renommeet.

Ved å velge denne Diffuseren - Volvo V90 Mk2 16- fra oss, vil du sikre deg et produkt som har både kvalitet, funksjonalitet, og et unikt utseende for din bil.