Vi følger opp ordre fortløpende. Vi opprettholder strenge regler for hygiene og sikkerhet.
Ring oss på +47 93 98 11 93

Industriell Dekk


Dekk er et av de viktigste elementene i ethvert kjøretøy. Ikke bare kjørekomforten avhenger av dem, men fremfor alt sikkerheten. Dette gjelder både personbiler og industribiler. Når du bestemmer deg for å bytte ut industrielle dekk, bør du først og fremst fokusere på kvalitet og velge riktig størrelse. Vår nettbutikk, Nomax, tilbyr landbruksdekk til forskjellige typer kjøretøy.

Landbruksdekk og deres valg

Når du velger industridekk, bør det tas hensyn til hvordan de vil bli brukt. Dekk brukes under vanskelige og farlige forhold - på byggeplasser, gruver eller deponier. Derfor bør de tilpasses overflaten de skal bevege seg på. Dette vil tillate deg å oppnå tilfredsstillende resultater, samt kjørekomfort og sikkerhet. Feilvalgte industridekk kan ikke bare raskt mislykkes, men også utgjøre en trussel for helse og liv.

Det skal også tas hensyn til slitebanens utseende og dens struktur. Disse to elementene påvirker dekkens slitasje, like mye som komfort og kjørekomfort. Landbruksdekk kan deles inn i to typer. Den første av disse er diagonale dekk, slaktlagene på dekkene er laget av nylontråder plassert i en vinkel på 55 grader i forhold til hverandre. Den andre typen er radialdekk. Deres karakteristiske trekk er tilstedeværelsen av stålledningslag. De er i rett vinkel mot dekkets midtlinje. Suksessive lag med ledning er ordnet vinkelrett på hverandre. Dette gjør radiale landbruksdekk mye mer fleksible.

Dekk bør også velges i forhold til størrelsen, hastigheten oppnådd av kjøretøyet og maskinførerens kjøreteknikk.

Landbruks- og industridekk i Nomax nettbutikk

Vi tilbyr et bredt utvalg av industridekk som er designet for forskjellige typer kjøretøy. Dekkene kommer fra anerkjente produsenter som legger stor vekt på materialene som brukes i produksjonen og selve utførelsen. I vår butikk finner du industridekk i mange størrelser til ekstremt attraktive priser. Vi tilbyr både industridekk som er perfekte for utstyr som trillebårer, kompakte traktorer, slåmaskiner og scootere, samt landbruksdekk til traktorer. Vi har dekk fra merker som: DURO, ROADQUIDER eller CARLISE.

Vi inviterer deg til å bli kjent med vårt tilbud for industrielle dekk på Nomax nettbutikk. Vi håper du finner produkter som oppfyller dine forventninger. Hvis du har spørsmål knyttet til vårt utvalg, kan du kontakte oss. Vi håper at vi skal sammen kunne finne produkter som passer perfekt til dine behov.