Vi følger opp ordre fortløpende. Vi opprettholder strenge regler for hygiene og sikkerhet.
Ring oss på +47 93 98 11 93

Go-cart Dekk

Go-kart er små motorvogner med fire hjul. De brukes hovedsakelig til løp på spesielt utpekte steder for dette formålet, dvs. på Kartingbaner. Et karakteristisk trekk ved og-kart er at de ikke har differensial. Dette betyr at drivhjulene svinger i samme hastighet på både rette veier og i svinger.

Profesjonelle og-kart er i stand til å nå hastigheter på opptil 190 km / t. I tilfelle rekreasjonskjøring akselererer gokart vanligvis til ca 80 km / t. På grunn av disse høye hastighetene, den spesifikke strukturen og driftsmåten til kjøretøyet, trenger den dekk som er spesialtilpasset for dette formålet.

Go-kart dekk må oppfylle visse sikkerhetsstandarder samt strukturell styrke. De er veldig holdbare, og fremfor alt har god vedheft - de er utsatt for høy overbelastning, og selv under de vanskeligste forholdene skal de gi utmerket vedheft til underlaget. Noen modeller av og-kart dekk har spesielt forsterkede strukturer som er i stand til å gi mye større motstand mot mekaniske skader, som punkteringer eller kutt.

Go-kart - dekk i Nomax nettbutikk

Nettbutikken vår Nomax tilbyr DURO go-kart dekk av høy kvalitet. Det er et taiwansk merke som produserer dekk i økonomiklasse som er av høy kvalitet og gunstig pris. Gokartdekk av dette merket brukes på racerbaner. De reduserer friksjonskraften perfekt og sørger for bedre vedheft til underlaget. Som et resultat lar DURO gokartdekk deg utvikle betydelig høyere hastigheter. Vi tilbyr dekk i forskjellige bredder og vekter.

Vi inviterer deg til å bli kjent med tilbudet på Nomax nettbutikk.