Vi følger opp ordre fortløpende. Vi opprettholder strenge regler for hygiene og sikkerhet.
Ring oss på +47 93 98 11 93

Atv / Quad Dekk


En firhjuling, også kjent som en ATV, er et firehjult kjøretøy som hovedsakelig er ment for tvist og rekreasjon. Hvert år tiltrekker ATV flere og flere entusiaster. Det er et åpent kjøretøy som gjør det mulig å kjøre utenom asfalterte veier.

Typer av firhjulinger

På grunn av applikasjonen er kjøretøyene delt inn i:

  • Sports-ATV - de brukes under løp; har et karakteristisk, ganske aggressivt utseende; de er lette og holdbare; de har ikke noen oppbevaringsplasser eller bagasjerom - alt dette for å redusere vekten så mye som mulig, takket være dette, er kjøretøyet er i stand til å oppnå mye høyere hastigheter,
  • Terreng-ATV - denne typen ATV er uten tvil den mest populære; terrengkjøretøyer er mye brukt; deres konstruksjon tillater kjøring på vanskelig terreng; de har ofte mange oppbevaringsplasser, samt vinsj, som helt sikkert vil komme godt med når bilen sitter fast i gjørma; terreng-ATV har oftest firehjulsdrift,
  • Fritids-ATV - anbefalt til begynnelsen av eventyret med denne typen kjøretøy; visuelt lik terreng-ATV; Imidlertid har de ikke mange avanserte funksjoner som alle terreng-ATV har.

ATV-dekk

For at en firhjuling skal være behagelig, komfortabel og fremfor alt trygg, bør du være spesielt oppmerksom på å velge riktige dekk. Noen av de viktigste problemene er: dekkmarkering, størrelse, bakkeklaring og produsent. Når du bestemmer deg for å kjøpe nye dekk, bør du vite størrelsen på felgene på firhjulingen din. Vi snakker om både bredde og diameter. Bare riktig utvalgte dekk er i stand til å være sikre under kjøring. Dekk som er for brede kan komme av felgene på feil tid. Likedan, vil for små dekk skade felgen raskt.

ATV-dekk i nettbutikken Nomax

Tilbudet til Nomax-butikken inkluderer ATV-dekk av høy kvalitet som vil oppfylle forventningene til selv de mest krevende kundene. Et bredt utvalg tillater oss å tilpasse dekkene perfekt til kjøretøyet. Vi har dekk for firhjulinger i forskjellige størrelser - fra 6 til 17.

Produktene inkluderer universelle firehjulstrekk med regelmessig arrangerte blokker. Deres oppgave er å forbedre kjøretøyets manøvreringsevne og vedlikeholde sporet. Deres tilstedeværelse har også en positiv effekt på firhjulingens manøvrerbarhet i svinger. Universelle ATV-dekk er designet for både sand-like overflater og asfalterte overflater.

Vi tilbyr ATV-dekk fra anerkjente produsenter som DURO, SUNF eller KENDA. Vi inviterer deg til å bli kjent med sortimentet til Nomax nettbutikk. Hvis du har spørsmål, kan du også kontakte spesialistene våre.