Sideskjørt Diffusers Porsche 911 Carrera 991

MaxtonSKU:PO-911-991-SD1G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris4.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sideskjørt Diffusers Porsche 911 Carrera 991: Unik, Høykvalitets, og Stilig

Overlegen Kvalitet og Holdbarhet

Sideskjørtet er laget av ABS-plast, et materiale som brukes mye i billindrustrien, særlig for produksjon av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Vårt produkt oppfyller strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent. Dette sikrer den høye holdbarheten, fleksibiliteten og kvaliteten på materialet det er laget av. Sammen med vår forpliktelse til kvalitet, sikrer vi også at dette er det beste Sideskjørte til Porsche 911 Carrera 991 i markedet.

Forbedret Utseende og Enkel Monteringen

Sideskjørtet vil gi ett drastisk bedre utseende på begge sidene av bilen. Det leveres monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn som er nødvendig. Selv om du er førstegangsbruker, vil du finne hele prosessen rask og enkel.

Maxton Design: Autorisert Distributør i Norge

Vi er stolte autoriseret distributør av Maxton Design produkter i Norge. Vi sikrer deg kvalitet, funksjonalitet, og stilig design, noe som gjør den perfekte siden til enhver Porsche 911. Med våre produkter kan du uttrykke din unike stil og fremheve bilens estetikk, samtidig som du styrker dens funksjonelle aspekter.