Travers foran - Chrysler Pt Cruiser 00-06

Spar 34%
NomaxSKU:ZRZ-CH-002-D
2 anmeldelser

Pris:
Salgspris4.899,- Ordinær pris7.399,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 1-2 virkedager)
Frakt:
299 kr eller henting (Drammen, Kvelde) gratis
stk

Beskrivelse

Travers foran - Chrysler PT Cruiser 00-06

Ønsker du å forbedre kvaliteten på kjøreturen med din Chrysler PT Cruiser 00-06? Da er en ny travers foran det perfekte valget. Denne traversen gir ekstra støtte og sikkerhet foran på kjøretøyet ditt, noe som gjør det til en nødvendig oppgradering.

Sikkerhet først

Traversen er designet med tanke på sikkerhet. Den bidrar til å redusere risikoen for ujevn slitasje på dekkene dine, noe som forbedrer veigrepet og gir bedre kjøreegenskaper. Med denne traversen kan du være trygg på veien.

Høy kvalitet og holdbarhet

Vår travers foran til Chrysler PT Cruiser 00-06 er laget av materialer av høy kvalitet som sikrer holdbarhet og lang levetid. Den er laget for å tåle påkjenninger fra ulike veiforhold og gir deg dermed langsiktig verdi for pengene.

Enkel installasjon

Traversen er enkel å installere og passer perfekt til din Chrysler PT Cruiser 00-06. Du trenger ikke å bekymre deg for kompliserte prosedyrer eller tilpassinger. Alt du trenger, er inkludert i pakken, slik at du kan få kjøretøyet ditt oppgradert uten stress.

Bestill nå på Nomax.no

Ønsker du å oppgradere din Chrysler PT Cruiser 00-06 med en ny travers foran? Bestill nå på Nomax.no og ta sikkerheten på veien til neste nivå. Vi tilbyr høy kvalitet, holdbarhet og enkel installasjon. Gjør deg klar for en bedre kjøreopplevelse med en ny travers foran fra Nomax.no.

  • Passer til: Chrysler PT Cruiser 2000
  • 2006
  • Materiale: Stål
  • Farge: Svart
  • Vekt: 4,5 kg

OE: 5272341AG, 5272888AB