Spoiler CAP Mercedes-Benz CLS Amg-Line C257

MaxtonSKU:ME-CLS-257-AMGLINE-CAP1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Cap for Mercedes-Benz Cls Amg-Line C257

Vår Mercedes-Benz CLS AMG-Line C257 Spoiler Cap er skreddersydd for å passe til Mercedes-Benz Cls Amg-Line C257 2018- og Mercedes-Benz Cls C257 2018- modeller, og gir bilen din et slankt, aerodynamisk utseende mens du forbedrer fartskontroll.

Unikt design og kvalitetsmaterialer for varig holdbarhet

Settet inneholder en Spoiler-Forlengelse utstyrt med 3M Tape for problemfri montering, sammen med en Renseklut for enkel vedlikehold. Produktet er laget av solid og robust Abs-Plast. Dette Abs-Materialet er spesielt utformet for bruken i bilindustrien, som gir forbedret styrke og fleksibilitet. Abs brukes også i produksjonen av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler.

TÜV-sertifisering og autorisert forhandlergaranti

Dette produktet har blitt TÜV Materialgutachten-sertifisert, som gir ytterligere forsikring om produktsikkerheten og kvaliteten. Som en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge, tilbyr vi ekstra fred i sinnet for våre kunder.

Matcher perfekt med din Mercedes-Benz

Vår Spoiler Cap for Mercedes-Benz Cls Amg-Line C257 gir ikke bare bedre aerodynamikk til bilen din, men også en estetisk appell som fremhever dens kraftfulle design. Den passer perfekt med bilens unike utforming, og markerer dens betydningsfulle veipresensen.