Side Skirts Diffusers V.1 Audi RS6 C8

MaxtonSKU:AU-RS6-C8-SD1G
2 anmeldelser

Pris:
Salgspris4.599,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Side Skirts Diffusers V.1 Audi RS6 C8

Denne er et unikt og høykvalitetsprodukt laget av ABS-plast, et materiale som brukes i stor skala innen bilindustrien for produksjon av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Vårt Side Skirts Diffuser V.1 for Audi RS6 C8 går igjennom strenge kvalitetskontroller og er TÜV godkjent for å sikre dens holdbarhet, fleksibilitet og materialets kvalitet.

Forbedrer Bilkroppens Utseende

Utviklet for å dramatisk forbedre bilens estetikk, gir vårt sidekjørt et drastisk bedre utseende på begge sider av bilen. Produktet kommer klargjort for montering, komplett med alle nødvendige feste-elementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Ingenting mer er nødvendig, noe som gjør installasjonsprosessen så enkel som mulig.

Autorisert Distributør av Maxton Design

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, tilbyr vi deg kun det beste fra denne anerkjente produsenten. Vi sikrer oss om at du får førsteklasses produktene som du kan stole på for å optimalisere din bilkropp, og som samtidig er laget for å tåle de utfordringer veien kan presentere.

Invester i Kvalitet og Laget for å Vare

Med Side Skirts Diffusers V.1 Audi RS6 C8, får din bil et kraftig utseende og forbedrer kjøreopplevelsen. Invester i kvalitet. Invester i Side Skirts Diffusers V.1 Audi RS6 C8. Produktet er laget for å vare og gjennomgår strenge tester for å sikre optimal holdbarhet i alle kjøreomstandigheter.