Spoiler CAP V.2 Audi RS6 C8

MaxtonSKU:AU-RS6-C8-CAP2G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.799 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Cap V.2 for Audi RS6 C8 2019 - Øk bilens estetikk og funksjonalitet

Passer til Audi RS6 C8 2019 - Kvalitetsdeler Formet til Perfeksjon

Spoiler Cap V.2 er spesielt utformet for å passe perfekt på Audi RS6 C8 2019. Vårt produkt gjør mer enn å bare forbedre bilens estetikk; det forbedrer også den generelle kjøreopplevelsen og bilens aerodynamikk. Dette er nettopp det som gjør oss til et populært valg blant bilentusiaster som er på jakt etter billige bildeler av høy kvalitet.

Komplett sett inneholder - Alt du trenger for en enkel installasjon

Å installere vår Spoiler Cap V.2 er enkelt og greit. Vårt komplett sett inkluderer en spoilerutvidelse med 3M-bånd for sikker feste, og en avfettningsduk for å forberede installasjonsområdet og sikre optimal vedheft. Ved å gjøre installasjonsprosedyren selv, kan du spare på bilverkstedkostnader uten å inngå kompromisser når det kommer til kvalitet og sikkerhet.

Abs-plast - Robust og fleksibilitet for bilindustrien

Produktet er laget av Abs-plast, et materiale spesielt opprettet for bruk i bilindustrien. Abs-plast blir brukt i produksjonen av fabrikkstøtfangere og andre bildeler. Den er kjent for sin økte styrke og fleksibilitet, noe som gjør den ideell for å motstå tøffe veiforhold og daglig slitasje. Dessuten er vårt produkt TÜV Materialgutachten-sertifisert, noe som sikrer at du får en autentisk, holdbar del som vil vare i mange år.

Når du er på jakt etter Autodeler på nettet som Spoiler til Audi RS6 2019, bildeler av høy kvalitet eller abs-plast deler, er Spoiler Cap V.2 en enestående løsning. Vi garanterer skreddersydde deler av topp kvalitet som vil forbedre både bilens utseende og ytelse.