Spoiler CAP Audi A6 S-Line / S6 C8 Avant

MaxtonSKU:AU-A6-C8-SLINE-AV-CAP1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.099 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Cap Audi A6 S-Line / S6 C8 Avant

Perfekt Passform for Audi A6 S-Line C8 Avant og Audi S6 C8 Avant (2019 og utover)

Audi A6 S-Line C8 Avant 2019 - og Audi S6 C8 Avant 2019- eiere vil være glade for å oppdage at denne Spoiler Cap er bygget for å passe perfekt. Det er ulastelig designet for eksakte modeller, noe som sikrer en sømløs og strømlinjeformet installasjon.

Komplett sett for øyeblikkelig montering

Dette komplette settet inkluderer en Spoilerforlengelse Med 3M BÅND og en Avfettende Klut. Du trenger ikke å kjøpe tilleggskomponenter for å få jobben gjort. Bare bruk den medfølgende kluten til å tørke av overflaten før du bruker 3M båndet for å sikre spoileren på plass.

Høykvalitets Abs-plastkonstruksjon

Produktet er laget av høykvalitets Abs plast, kjent for sin enestående styrke og fleksibilitet. Abs-materiale blir ofte brukt i produksjonen av fabrikkfendere og andre bildeler. Dette produktet har blitt TÜV Materialgutachten sertifisert, noe som garanterer dens overlegenhet og pålitelighet.

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Trust our product for its exceptional quality and seamless fit for your specific Audi A6 or S6 model. Enjoy an enhanced drive with the confidence that this product is crafted with durability and performance in mind.