Sentersplitter Bak Skoda Kodiaq RS

MaxtonSKU:SK-KO-1-RS-RD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris1.899,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sentersplitter Bak Skoda Kodiaq RS - Et Stykke Bilteknologi

Denne Sentersplitter Bak Skoda Kodiaq RS er laget av den holdbare ABS-plast - et materiale som er utbredt i bilindustrien for produksjon av standard støtfangere og andre karosserideler. Designet går igjennom strenge kvalitetskrav, og er TÜV-godkjent for å sikre den beste kvaliteten, fleksibiliteten, og holdbarhet, noe som gjør den til et utmerket valg for bilentusiaster.

Maxton Design Kvalitet - Mer enn Bare Utseende

Vår Sentersplitter Bak Skoda Kodiaq RS forbedrer ikke bare bilens estetiske utstråling men gir også en drastisk forbedring av bilens bakside. Den kommer monteringsklar og er egnet for rask og effektiv installasjon. Alle nødvendige monteringselementer og en detaljert monteringsmanual med klare instruksjoner følger med produktet - ingen ekstra trinn er nødvendige.

Maxton Design - Autorisert Distributør i Norge

Vi er stolte av å være en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Vår forpliktelse til kvalitet er uslåelig. Vi har et bredt utvalg av bilmodifikasjonselementer for å møte de ulike behovene til bilentusiaster. Se på vår Sentersplitter Bak Skoda Kodiaq RS og utforsk også vår komplette serie med premium bilmodifikasjonsutstyr.