Diffuser V.1 Volkswagen Golf R Mk8 20-

MaxtonSKU:VW-GO-8-R-RS1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Volkswagen Golf R Mk8 20- Diffuser V.1: Den Perfekte Støtfangeren for Din Bil

Maxton Design produkter er primært kjent for sin kvalitet og holdbarhet - og vår Volkswagen Golf R Mk8 20- Diffuser V.1 er intet unntak. Diffuseren er laget av ABS-plast, et materiale som er mye brukt i bilindustrien for produksjon av industristøtfangere og andre karosserideler. Dette produktet er underlagt strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent for å sikre høy holdbarhet, fleksibilitet og kvalitetsmaterialer.

Forbedret Estetikk og Klar for Montering

Denne diffuseren sørger for en drastisk forbedring av bilens bakside utseende. Den kommer monteringsklar, komplett med alle nødvendige monteringselementer og monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn, noe som gjør installasjonsprosessen rask og enkel.

En Autorisert Distributør av Maxton Design Produkter

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, er vi dedikerte til å levere de beste produktene for våre kunder. Vårt engasjement for kvalitet og service sikrer at du alltid vil få de beste produktene tilgjengelig i markedet.

Høy Kvalitet og Holdbarhet

Vårt utvalg av Maxton Design produkter er spesielt designet for å tåle de tøffeste forholdene, og vårt Volkswagen Golf R Mk8 20- Diffuser V.1 er ikke noe unntak. Laget med ABS-plast for optimal holdbarhet, kan du stole på at denne diffuseren vil tåle tidens test.