Diffuser V.2 Volkswagen Golf 8 GTI 20-

MaxtonSKU:VW-GO-8-GTI-RS2G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Diffuser V.2 Volkswagen Golf 8 GTI 20-

Kraftfull og stabil konstruksjon, Diffuser V.2 Volkswagen Golf 8 GTI 20- er en høykvalitetsprodukt som vil forbedre utseendet til bilen din betydelig. Laget av ABS-plast som er velkjent i bilindustrien for produksjon av fabrikkstøtfangere og andre karosseri deler, garanterer dette produktet høy holdbarhet og fleksibilitet. TÜV- godkjent etter å ha gjennomgått strenge kvalitetskrav, er dette et produkt du kan stole på.

Gi bilen din en estetisk fordel

Diffuseren vil gi et dramatisk forbedret utseende på baksiden av bilen, Förvandla den til et blikkfang på veien. Det følger med en monteringsmanual med klare instruksjoner og alle nødvendige monteringsdeler. Det er ingen ekstra trinn involvert, noe som gjør installasjonsprosessen behagelig og rask.

Kjøp trygt fra en autorisert distributør

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Kjøp dette produktet med selvtillit, da vi garanterer ektheten og kvaliteten på produktet. Med denne Diffuser V.2 Volkswagen Golf 8 GTI 20- vil du ikke bare gi bilen din et flott utseende, men også sikre at den fungerer perfekt under alle forhold.