Frontleppe V.2 Vw Golf 8

MaxtonSKU:VW-GO-8-FD2G+FD2RG
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris6.299 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

VW Golf 8 Frontleppe V.2 : Høy Kvalitet og Iøynefallende Design

Robust og Holdbar ABS-Plast

Frontleppen til din VW Golf 8 er laget av slitesterk ABS-plast som ofte brukes i bilindustrien. Dette kvalitetsmaterialet er kjent for å skape fabrikkstøtfangere og andre detaljer til karosseriet. Hvert produkt går gjennom strenge kvalitetskontroller, inkludert TÜV-sertifisering, for å sikre den høye holdbarheten, fleksibiliteten og materialets overlegenhet. Dette sikrer at vi tilbyr varige og robuste produkter som er bygget for å tåle utfordringer på veien.

Forbedret Utseende og Klare Instruksjoner

En Frontleppe kan gi bilen din et drastisk forbedret utseende. Den leveres klar til montering, komplett med alle nødvendige monteringselementer og en bruksanvisning med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn som kreves, noe som betyr at du kan nyte det nye, oppgraderte utseendet på bilen din umiddelbart etter montering.

Autorisert Distributør av Maxton Design Produkter

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge. Som et ledd i vår dedikerte innsats for å tilby bare de beste produktene til våre kunder, er vi stolte av å samarbeide med en industriell leder som Maxton Design. Dette lar oss bringe kvalitetsfulle og designorienterte automotive deler til det norske markedet.