Frontleppe Street Pro Volkswagen Golf R Mk8 20-

MaxtonSKU:VWGO8RCNC-FD1BRB
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.299,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
stk

Beskrivelse

Oppgrader din Volkswagen Golf R Mk8 20- med vår Frontleppe Street Pro

Bilder magi med din bil med vår Frontleppe Street Pro for Volkswagen Golf R Mk8 20-. Frontlappene er produsert av samme ABS-plast som er utbredt i bilindustrien for å lage fabrikk-støtfangere og andre karosserideler. Dette produktet gjennomgår strenge kvalitetskontroller og er TÜV-godkjent, og sikrer dermed dens høye holdbarhet, fleksibilitet og kvalitetsmateriale.

Høy kvalitet og holdbarhet

Denne Frontleppe Street Pro gir bilen din et dramatisk bedre utseende. Alle våre produkter kommer monteringsklare med alle nødvendige monteringelementer og en monteringsveiledning med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn å bekymre seg om.

Enkel installasjon og perfekt passform

Vårt team av spesialister sørger for perfekt passform og enkel installasjon. Vi bruker de beste materialene og detaljene, inkludert ABS-plast, for å sikre at våre Frontleppe Street Pro er den beste løsningen for din Volkswagen Golf R Mk8 20-.

Du kan stole på oss som din autoriserte distributør

Vi er en autorisert distributør av Maxton Designs produkter i Norge og er dedikert til å tilby deg de høyeste kvalitets produktene i bransjen. Din tilfredshet er vår høyeste prioritet.