Frontleppe Racing + Flaps Volkswagen Golf 8 GTI 20-

MaxtonSKU:VWGO8GTICNC-FD1BRB+FSF1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris5.699 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
stk

Beskrivelse

Frontleppe Racing + Flaps Volkswagen Golf 8 GTI 20-

Ingen slår kvaliteten og holdbarheten til vår Frontleppe Racing + Flaps Volkswagen Golf 8 GTI 20-. Dette produktet er laget av robust ABS-plast, et materiale som gir oss tillit i bilindustrien takket være dens bruk i produksjonen av fabrikkstøtfangere og forskjellige karosseridelene. Det imøtekommer strenge kvalitetskrav og er TÜV- godkjent, noe som sikrer sin høye holdbarhet og fleksibilitet.

Kvalitet og holdbarhet med vår Frontleppe Racing + Flaps

Denne frontleppe er designet for å gi et drastisk forbedret utseende på bilen din. Den kommer monteringsklar og utstyrt med alle nødvendig monteringselementer. Monteringsmanualen er enkel å følge, med klare instruksjoner for rask og problemfri installasjon. Det finnes ingen ekstra trinn, så du kan være trygg på at monteringen vil være uten problemer.

Maxton Design produkter i Norge

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Kjøp med tillit, og rekk opp hånden hvis det er spørsmål – vi er her for å hjelpe. Bli med oss i å oppgradere og forbedre bilens estetikk med våre kvalitetsdeler og tilbehør, spesielt utformet for biler som Volkswagen Golf 8 GTI 20-

Denne beskrivelsen er bare for Frontleppe Racing + Flaps og inkluderer ikke noen andre produkter som kan vises på produktbildene.