Frontleppe Racing + Flaps Volkswagen Golf 8 GTI Clubsport 20-

MaxtonSKU:VWGO8GTICSCNC-FD1BRB+FSF1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris5.699 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
stk

Beskrivelse

Oppgrader Bilens Utseende med Frontleppe Racing + Flaps Volkswagen Golf 8 GTI Clubsport 20-

Gi bilen din en radikal forvandling med vår Frontleppe Racing + Flaps Volkswagen Golf 8 GTI Clubsport 20-. Dette premiumproduktet er laget av høykvalitets ABS-plast, et materiale som er mye brukt i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Det har bestått strenge TÜV godkjenningsprosesser, noe som garanterer dets holdbarhet og fleksibilitet.

Maksimal Holdbarhet og Fleksibilitet

Dette produktet utstråler kvalitet i hvert eneste element. Den robuste konstruksjonen sikrer at frontleppe vil motstå slitasje fra daglig bruk, og fortsatt beholde sin overlegne finish og form. I tillegg tillater dens fleksibilitet enkel installasjon, noe som gir en problemfri opplevelse ved montering.

Forbedrer Utseendet på Bilen

Med denne frontleppen vil bilen din ha et dramatisk bedre utseende. Den leveres klar for montering, med alle nødvendige monteringselementer og en detaljert installationsmanual med klare instruksjoner.

Kjøp med Tillit

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Ved å kjøpe fra oss, sikrer du deg et kvalitetsprodukt med full fabrikkgaranti. Hvis du har et behov for å forbedre bilens utseende, vil vår frontleppe racing gi deg det unike utseendet du ønsker.