Flaps Volkswagen Golf 8 GTI Clubsport 20-

MaxtonSKU:VWGO8GTICSCNC-FSF1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris1.799 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
stk

Beskrivelse

Flaps Volkswagen Golf 8 GTI Clubsport 20-

ABS-Plast Frontleppen: Robust og Holdbar

Denne Frontleppen er laget av ABS-plast, som er mye brukt i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. ABS-plasten gjennomgår strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent for å sikre høy holdbarhet og fleksibilitet. Dette materialet er spesielt utvalgt for sin overlegne ytelse og varighet.

Forbedrer Bilens Utseende: Enkel Montering

Denne Frontleppen vil gi et drastisk bedre utseende på bilen. Den kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn nødvendig. Med denne Frontleppen, vil bilen din skiller seg ut, viser en attraktiv og sportslig stil.

Maxton Design: Autorisert Distributør i Norge

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Når du kjøper fra oss, kan du være sikker på at du får et originalt produkt av høy kvalitet som passer perfekt til din Volkswagen Golf 8 GTI Clubsport 20-.

Med Flaps Volkswagen Golf 8 GTI Clubsport 20-, kan du forvente optimal ytelse, holdbarhet og et tiltrekkende utseende. Ikke gå glipp av denne fantastiske oppgraderingen til bilen din!