Sidesplittere Bak Toyota Corolla XII Touring Sports

Spar 33%
MaxtonSKU:TO-CO-12-TS-RSD1G-D
6 anmeldelser

Produktoverflate: GLANS
Pris:
Salgspris999,- Ordinær pris1.499,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299 kr eller henting (Drammen, Kvelde) gratis
sett

Beskrivelse

Sidesplittere bak til Toyota Corolla XII Touring Sports

Ønsker du å gi din Toyota Corolla XII Touring Sports et unikt og sportslig utseende? Da er siderør bak det perfekte tilbehøret. Disse siderørene vil ikke bare forbedre utseendet på bilen din, men også gi den bedre aerodynamikk og kjøreegenskaper. Med Nomax.no sine siderør bak, vil du skille deg ut på veien og få en mer tilfredsstillende kjøreopplevelse.

Perfekt passform og høy kvalitet

Våre siderør bak er spesifikt designet for Toyota Corolla XII Touring Sports, noe som sikrer en perfekt passform og enkel installasjon. De er laget av høykvalitets materiale som er slitesterkt og motstandsdyktig mot vær og vind. Du kan stole på at våre siderør vil vare lenge og beholde sitt sportslige utseende.

Bedre aerodynamikk og kjøreegenskaper

Siderørene bak bidrar til å forbedre bilens aerodynamikk ved å redusere luftmotstanden. Dette kan føre til økt stabilitet og bedre kjøreegenskaper, spesielt ved høye hastigheter. Du vil nyte en jevnere og mer kontrollert kjøreopplevelse med siderørene installert på din Toyota Corolla XII Touring Sports.

Unikt utseende og personlig stil

Med våre siderør bak kan du skille deg ut på veien og uttrykke din personlige stil. De gir bilen din et sportslig og aggressivt utseende som vil tiltrekke seg oppmerksomhet. Bli lagt merke til og gjør din Toyota Corolla XII Touring Sports til noe unikt.

Enkel installasjon

Installering av våre siderør bak er enkelt og kan gjøres på kort tid. De leveres med alt nødvendig monteringsutstyr og en detaljert monteringsveiledning. Du trenger ikke å være en profesjonell for å få et flott resultat. Gjør det selv og nyt fordelene med siderørene bak til Toyota Corolla XII Touring Sports.

Tekniske spesifikasjoner

  • Materiale: ABS-plast
  • Farge: Svart
  • Kompatibel med: Toyota Corolla XII Touring Sports
  • Modellår: 2019-