Frontleppe V.2 Toyota Corolla XII Touring Sports/ Hatchback

MaxtonSKU:TO-CO-12-FD2G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.099 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Frontleppe V.2 Toyota Corolla XII Touring Sports/ Hatchback

Denne Frontleppe V.2 Toyota Corolla XII er et førsteklasses tillegg til kjøretøyet ditt. Bilfans som søker ABS plastfanger, vil finne dette produktet øverst på listen. Frontleppen er laget av høykvalitets ABS-plast, en substans som er mye brukt i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre karosserideler.

Streng Kvalitetskontroll og TÜV-Godkjenning

Våre Toyota Corolla karosserideler er produsert under streng kvalitetskontroll, som er TÜV godkjent, for å sikre høy holdbarhet og fleksibilitet. Dette gjenkjennelige produktet er kjent for sitt førsteklasses materiale og den langtidsholdbare bruken som bevarer bilens utseende.

Drastisk Forbedret Utseende og Brukervennlig Installasjon

Frontleppen gir bilen din et drastisk forbedret utseende. Den kommer klar for montering med alle nødvendige monteringselementer, noe som garanterer effektivitet for Toyota Corolla tilbehør entusiaster. Installasjonshåndboken med klare instruksjoner vil sikre en rask og feilfri montering, uten ekstra trinn.

Autorisert Distributør av Maxton Design Produkter i Norge

Våre Maxton Design produkter er kjent for sin kvalitet og pålitelighet. Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, streber vi etter å bringe de beste produkter og løsninger til landets bilentusiaster.