Frontleppe V.1 Toyota Corolla XII Touring Sports/ Hatchback

MaxtonSKU:TO-CO-12-FD1G
3 anmeldelser

Pris:
Salgspris4.099 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgrader din bil med vår Frontleppe V.1 Toyota Corolla XII Touring Sports/Hatchback

Kvalitet og holdbarhet

Vår Frontleppe V.1 for Toyota Corolla XII Touring Sports/Hatchback er laget av høykvalitets ABS-plast, et materiale mye brukt i bilindustrien for produksjon av fabrikkstøtfangere og andre karosserikomponenter. Vårt produkt oppfyller strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent for å sikre den høye holdbarheten og fleksibiliteten som kjennetegner materialet det er laget av.

Forbedrer bilens utseende

Monter vår Frontleppe V.1 på din Toyota Corolla XII Touring Sports/Hatchback for et drastisk forbedret utseende. Frontleppen kommer monteringsklar, med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn nødvendig, noe som gjør prosessen enkel og grei.

Autorisert distributør av Maxton Design produkter

Som autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, tilbyr vi høykvalitets bilkomponenter som Frontleppe V.1 for Toyota Corolla XII Touring Sports/Hatchback. Med våre produkter kan du være trygg på at du kjøper kvalitet.

I vår webshop gir vi bilentusiaster som deg det beste innenfor tilbehør til biler og tuningdeler. Med vår Frontleppe V.1 for Toyota vil du forbedre din bils utseende på en enkel og effektiv måte.