Sidesplittere Bak Toyota Corolla XII Sedan

MaxtonSKU:TO-CO-12-S-RSD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris1.899 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sidesplittere Bak Toyota Corolla XII Sedan

Gi bilen din et kvalitetsløft med vår Sidesplitter Bak for Toyota Corolla XII Sedan. Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, tilbyr vi dette toppkvalitetsproduktet for å gi bilen din et friskt, nytt utseende.

Kvalitetsmateriale

Vårt produkt er laget av ABS-plast som brukes mye i bilindustrien til å lage fabrikkstøtfangere og andre deler av karosseriet. ABS-plast er kjent for sin høy holdbarhet og fleksibilitet, noe som sikrer lang levetid for vårt produkt. Vårt produkt gjennomgår strenge kvalitetskrav og er TÜV godkjent.

Enkel installasjon

Med vår Sidesplitter Bak til Toyota Corolla XII Sedan trenger du ikke å bekymre deg for en komplisert installasjonsprosess. Vårt produkt kommer monteringsklart med alle nødvendige monteringelemementer, og vi inkluderer en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn, og du vil kunne nyte et drastisk bedre utseende på bilen din på kort tid.

Forvandle bilens utseende

Denne Sidesplitteren Bak for Toyota Corolla XII Sedan vil drastisk forbedre estetikken på bilen din. Med sin elegante form og solide byggekvalitet, vil den gi bilen din den ekstra wow-faktoren den trenger. Ta bilens utseende til neste nivå med vårt produkt.