Frontleppe V.6 Seat Leon Cupra / FR Mk3 FL

MaxtonSKU:SE-LE-3F-CU-FD6G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Frontleppe V.6 Seat Leon Cupra / FR MK3 FL

Kvalitet og Holdbarhet

Frontleppen er laget av ABS-plast, et materiale som brukes mye i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre deler av karosseriet. Dette produktet har bestått strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent, noe som sikrer dets høye holdbarhet, fleksibilitet og kvalitet. Denne frontleppen vil tåle tidens tann.

Økt Estetikk

Etter å ha installert vår frontleppe, vil din Seat Leon Cupra / FR MK3 FL få et drastisk bedre utseende. Denne frontleppen kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer. Den inkluderer også en monteringsmanual med klare instruksjoner. Å montere denne frontleppen er enkelt og krever ingen ekstra trinn.

Garanti og Forhandler

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Du kan være trygg på at du kjøper et kvalitetsprodukt fra en anerkjent forhandler. Vi står bak hvert eneste produkt vi selger og er klar til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller bekymringer du måtte ha.

Ved å kjøpe vår Frontleppe V.6 Seat Leon Cupra / FR MK3 FL, investerer du i både bilens estetikk og holdbarhet. Ikke vent, oppgrader bilen din i dag!