Frontleppe V.4 Seat Leon Cupra / FR Mk3 FL

MaxtonSKU:SE-LE-3F-CU-FD4G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Reach Maximum Performance med Frontleppe V.4 Seat Leon Cupra / FR MK3 FL

Optimal Kvalitet og Holdbarhet

Frontleppen er laget av ABS-plast, et materiale som er kjent i bilindustrien for sin utrolige holdbarhet og fleksibilitet. Støtfangere, karosserideler og en rekke andre bilkomponenter er ofte utformet med dette materialet, som sikrer lang levetid og enestående ytelse. Vår produktlinje er underlagt strenge kvalitetskrav, og er godkjent av TÜV for å oppfylle førsteklasses krav til holdbarhet.

Enkel Monteringsprosess

Denne Frontleppe V.4 til Seat Leon Cupra / FR MK3 FL er designet til å gi deg en problemfri monteringsprosess. Med en medfølgende monteringsmanual med enkle instruksjoner, og alle nødvendige monteringselementer medfølger, vil du se at det ikke er behov for noen ekstra trinn. Du vil få bilen klar til bruk i løpet av kort tid.

Betydelig Forbedret Utseende

Ingen andre oppgraderinger vil gi bilen din et mer slående utseende enn vår Frontleppe V.4. Dens strømlinjeformede design og perfekte finish forsterker bilens estetiske appellerer, noe som gir en mer dramatisk erklæring på veien.

Som autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, kan vi garantere høykvalitets produkter som vil overgå dine forventninger.