Frontleppe V.1 Bmw M3 E36

MaxtonSKU:BM-3-36-M-FD1G
2 anmeldelser

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgrader din BMW M3 E36 med vår Frontleppe V.1

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, er vi stolte av å presentere vår Frontleppe V.1 for BMW M3 E36. Dette produktet, laget av ABS-plast, brukes ofte i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Med dens strenge kvalitetskrav og TÜV godkjenning, kan du stole på dens høye holdbarhet og fleksibilitet.

Sikkerhet og Kvalitet med Frontleppe V.1

Vårt fokus på kvalitetskontroll sørger for at hver eneste frontleppe vi selger møter de høyeste standarder for sikkerhet og kvalitet. Med det i bakhodet, kan du være trygg på at produktet er designet for å tåle tøffe kjøreforhold, og vil gi en langvarig forbedring til din BMW M3 E36.

Forbedre bilens utseende med vår Frontleppe

Frontleppen vil definitivt ta ditt kjøretøys utseende til det neste nivået. Denne perfekt formede tillegget til din bil kommer ferdig til å bli montert med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Så enkelt som det, ingen ekstra trinn.

Integrering av Frontleppe V.1 i din BMW

Å legge til Frontleppe V.1 til din BMW M3 E36 er mer enn bare et kosmetisk tillegg. Det er en forbedring av selve kjøretøyet. Takket være kvaliteten på ABS-plast, vil den ikke bare forbedre bilens utseende, men også dens ytelse og holdbarhet. Ta bilen din til neste nivå med vår Frontleppe V.1.