Spoilerforlenger Seat Leon Mk1 Cupra

MaxtonSKU:SE-LE-1-CU-CAP1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.799 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Extension for Seat Leon Mk1 Cupra

Du er på rett sted hvis du leter etter en kvalitets Spoiler Extension for Seat Leon Mk1 Cupra. Vårt produkt er TÜV Materialgutachten sertifisert, noe som betyr at det møter strenge standarder for kvalitet og ytelse. Product is made from robust ABS plastic, a material specifically created for usage in the automotive industry.

Sett Inneholder Alt Du Trenger

Vårt komplette sett inneholder en Spoiler Extension med 3M Tape og en Avfettningsduk. Med disse to elementene, kan du være sikker på at du får en holdbar og holdbar installasjon som vil tåle testen av tid.

ABS-Plast: Sterk og Fleksibel

ABS-plast er kjent for sin økte styrke og fleksibilitet. Dens robusthet og motstandsdyktighet mot skader gjør den til en ideell del av fabrikkfangere og andre bildeler. Hvis du vil ha en spoiler extension som kan motstå elementene, er ABS-plast det materiale du kan stole på.

Maxton Design: Autorisert Distributør i Norge

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge. Dette betyr at du kan være sikker på at du får et produkt som er designet og produsert med kompromissløs kvalitet og presisjon.

Vår Spoiler Utvidelse Seat Leon Mk1 Cupra passer: Seat Leon Mk1 Cupra 2002- 2005. Vil du ha mer strømlinjeformet bil med en eksterntilbehør som matcher? Velg ostr Spoiler Extension for Seat Leon Mk1 Cupra!