Sideskjørt Diffusere Kia Cee'D / PRO Cee'D GT Mk2

MaxtonSKU:KI-CE-2-GT-SD1G
2 anmeldelser

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sideskjørt Diffusere KIA Cee'D / PRO Cee'D GT MK2: Forvandle Din Bil

Maxton Design, autorisert i Norge, bringer deg Sideskjørt Diffusere for KIA Cee'D / PRO Cee'D GT MK2. Denne er en flott oppgradering for bilen din, designet for å tilføre en ekstra finesse til utseendet. Med nøye utvalgte materialer og et fokus på holdbarhet, gir dette sideskjørtet ditt kjøretøy et stilig og attraktivt utseende.

Uslåelig Kvalitet og Holdbarhet

Det topp kvalitete sideskjørtet er laget av ABS-plast. Dette er et materiale som brukes hyppig innen bilindustrien for fremstilling av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Dette produktet oppfyller strenge kvalitetskrav, noe som er bekreftet av TÜV-godkjenningen. Høy holdbarhet, og fleksibiliteten til ABS-plast sikrer at sideskjørtet holder seg fint, uansett hva du kaster på det.

Forbedrer Utseendet på Bilen din drastisk

Med dette sideskjørtet vil bilen din få en drastisk forbedret look ved begge sidene. Sideskjørt Diffusere KIA Cee'D / PRO Cee'D GT MK2 kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer. Det følger med en tydelig og lettforståelig bruksanvisning. Det er ingen ekstra trinn, noe som gjør monteringsprosessen rask og smertefri.

Maxton Design: Din Autoriserte Distributør i Norge

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Vi tilbyr de beste delene av bilindustrien til en rimelig pris. Med utsøkt design og presisjon, forbedrer våre Sideskjørt Diffusere utseendet på bilen din samtidig som den gir langvarig ytelse.