Sideskjørt Diffusers Bentley Continental GT

MaxtonSKU:BE-CO-GT-1-SD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.099 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sideskjørt Diffusers Bentley Continental GT

Optimer din Bentley Continental GT sin estetikk med vårt robuste sideskjørt. Laget av premium ABS-plast, benyttet i bilindustrien for høy-kvalitets fabrikksstøtfangere og karosserideler. Du kan stole på produktets holdbarhet og fleksibilitet. I tillegg er det TÜV godkjent, dermed sikrer det strenge kvalitetskrav er oppfylt.

Økt Effektivitet og Stil

Vårt sideskjørt leverer et drastisk forbedret utseende på begge sider av bilen din. Det er helt klart for montering med alle nødvendige monteringselementer. Instruksjonene for monteringsmanualen er klare og enkle. Det er ingen ekstra trinn å ta, noe som gjør hele prosessen effektiv og brukervennlig.

Din Offisielle Maxton Design Leverandør

Vi er stolte over å være en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge for å møte dine bilers behov. Du kan stole på oss for autentisitet og kvalitet når du handler med oss.

Kvalitet og Pålitelighet med Våre Sideskjørt

Med fokus både på funksjonalitet og utseende har våre sideskjørt for Bentley Continental GT blitt laget av materialer av høy kvalitet og kommet gjennom strenge kvalitetskontroller. Bestill fra oss for å oppgradere din bil i dag.