Sidesplitters Bak Bmw M2 (F87) Coupe

Spar 30%
MaxtonSKU:BM-2-87-M-RSD1T-D
Ingen anmeldelser

Produktoverflate: TEKSTUR
Pris:
Salgspris699,- Ordinær pris999,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager
Frakt:
299 kr eller henting (Drammen, Kvelde) gratis
stk

Beskrivelse

Sidesplitters bak BMW M2 F87 Coupe

Ønsker du å øke aerodynamikken og stilen til din BMW M2 F87 Coupe? Da er bakre sidesplitters fra Nomax.no det perfekte tilbehøret for deg. Våre siderplittere er designet spesifikt for BMW M2 F87 Coupe og gir bilen din et mer aggressivt utseende samtidig som de forbedrer kjøreegenskapene.

Forbedret aerodynamikk

Med våre bakre sidesplitters vil du oppleve en forbedret aerodynamikk på din BMW M2 F87 Coupe. Sidesplittene er utformet for å redusere luftmotstanden og øke stabiliteten ved høye hastigheter. Dette resulterer i bedre veigrep og kjøreytelse.

Premium kvalitet og passform

Våre sidesplitters er laget av høykvalitets ABS-plast som er slitesterkt og motstandsdyktig mot værpåkjenninger. De er også enkle å montere uten behov for endringer eller spesielle verktøy. Sidesplittene er designet for å passe perfekt til BMW M2 F87 Coupe, og gir en integrert og elegant look.

Stilig og aggressivt utseende

Med bakre sidesplitters fra Nomax.no vil din BMW M2 F87 Coupe virkelig skille seg ut fra mengden. De tilfører bilen din et stilig og aggressivt utseende som vil tiltrekke seg oppmerksomhet på veien. Perfekt for de som ønsker å legge til litt ekstra stil og personlighet til sin BMW M2 F87 Coupe.

Tekniske spesifikasjoner

  • Materiale: ABS-plast
  • Kompatibilitet: BMW M2 F87 Coupe
  • Montering: Enkel montering uten behov for endringer eller spesielle verktøy