Frontleppe Bmw M2 (F87) Coupe

MaxtonSKU:BM-2-87-M-FD1C
6 anmeldelser

Pris:
Salgspris4.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Frontleppe til BMW M2 (F87) Coupe - Kvalite, Stil og Holdbarhet

Presentasjon av vår toppselgende Frontleppe til BMW M2 (F87) Coupe - kjent for sin høyeste kvalitets ABS plastkomponenter mye brukt i bilindustrien. Vår frontleppe design tilbyr begge deler, estetisk forbedring og holdbarhet. Vårt produkt er nøye testet og TÜV-godkjent for å sikre utmerket holdbarhet og fleksibilitet.

Hovedfordeler: Karosserideler av høy kvalitet

Integrerer ABS plast, en av de mest pålitelige materialer i bilindustrisegmentet. Frontleppen bidrar til en dramatisk forbedring av bilens utseende og yteevne. Det kommer også monteringsklar og ingen ekstra trinn er nødvendig, noe som gjør den ideell for bilentusiaster og profesjonelle mekanikere.

Tilpasset Efterbehandling: Tre alternativer tilgjengelige

Vi gir deg fleksibiliteten til å velge mellom tre etterbehandlingstyper. Du kan være trygg på at uansett valg, vil kvaliteten av produktet være uovertruffen.

Sertifisert Distributør av Maxton Design i Norge

Som autorisert forhandler av Maxton Design-produkter i Norge, garanterer vi produkter av høyeste kvalitet. Vår frontleppe produktlinje er kjent for sin utrolige holdbarhet, estetikk og brukervennlighet.

Frontleppe til BMW M2 (F87) Coupe er et førsteklasses valg for dem som søker best i klassen bilindustrideleløsninger. Velg kvalitet, velg stril, velg holdbarhet - Velg Frontleppe til BMW M2 (F87) Coupe i dag.