Sidesplitters Bak Seat Ibiza Mk2 Facelift Cupra

MaxtonSKU:SE-IB-2F-CU-RSD1C
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.499,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sidesplitters Bak Seat Ibiza MK2 Facelift Cupra

Oppdag vår Sidesplitters Bak Seat Ibiza MK2 Facelift Cupra, en høyt verdsatt del for bilmodifikasjoner. Denne Diffuseren er laget av ABS-plast, et materiale som er benyttet i stor grad i bilindustrien. ABS-plast er kjent for å brukes til å lage fabrikkstøtfangere og andre viktig karosserideler, noe som sikrer produktets høye holdbarhet og fleksibilitet.

Diffuserens kvalitet og holdbarhet

Produktet har bestått strenge kvalitetskrav og er TÜV godkjent, noe som garanterer den høye holdbarheten, fleksibiliteten og den utmerkede kvaliteten på materialet den er laget av. Denne diffuseren er sjekket og anerkjent av de beste i bransjen, for å sikre at den gir det beste til bilen din.

Enkel installasjon og bedre utseende

Diffuseren vil gi et drastisk bedre utseende på baksiden av bilen din. Den kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ikke nødvendig med ekstra trinn, noe som gjør prosessen praktisk og enkel for bil eiere.

Autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, tilbyr vi høykvalitets produkter som er spesialisert for å forbedre bilens utseende og ytelse. Velg vårt Sidesplitters Bak Seat Ibiza MK2 Facelift Cupra for å sikre at du får et utmerket og pålitelig produkt til bilen din.