Sentersplitter Bak V.2 Subaru WRX STI

MaxtonSKU:SUIM4WRXSTI-RD1RRED+RD1C
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.199,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sentersplitter Bak V.2 Subaru WRX STI

Oppgrader din Subaru WRX STI med vår toppkvalitets Sentersplitter Bak V.2. Vårt produkt er laget av ABS-plast, som er et anerkjent materiale i bilindustrien brukt mye for å lage robuste fabrikkstøtfangere og andre deler av karosseriet. Dette sikrer en uovertruffen holdbarhet og fleksibilitet.

Kvalitet og godkjennelser

Vår Sentersplitter Bak V.2 gjennomgår strenge kvalitetskrav, og er TÜV-godkjent for å sikre sin overlegne holdbarhet, fleksibilitet, og high-end ABS-plastmateriale. Du kan være sikker på at du investerer i et produkt som er designet for å vare.

Økt estetikk og brukervennlighet

Med vår Sentersplitter, vil du oppnå et drastisk bedre utseende bak på din Subaru WRX STI. Dette er mer enn en teknisk oppgradering, det er en visuell oppgradering også. Monteringsprosessen er like enkel, da det kommer monteringsklart med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn.

Autorisert Maxton Design Distributør

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge. Du kan være trygg på at du får kvalitetsdeler som vil forbedre bilens utseende og ytelse.