Frontleppe V.2 Peugeot 508 Mk2

MaxtonSKU:PE-508-2-GT-FD2G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgrader bilen din med vår Front Splitter V.2 for Peugeot 508 Mk2

Søker du etter en enkel og effektiv måte å forbedre bilens grep og stabilitet? Se ikke lenger enn vår Front Splitter V.2 for Peugeot 508 Mk2. Perfekt passform for Peugeot 508 Mk2 2018- modeller, splitteren kommer i en klar, monteringsklar svart farge.

Komplett sett for enkel montering

Settet inneholder en Splitter / Front Bumper Lip Spoiler, et monteringssett, og en monteringsmanual. Du trenger ikke ekstra arbeid, med mindre du vil male det i en annen farge. Merk at vi sender produktet standard uten striper.

Holdbar og slitesterk konstruksjon

Produktet er laget av Abs-plast, et materiale designet spesielt for bilindustrien. Med dets økte styrke og fleksibilitet, er Abs-plast brukt i produksjonen av fabrikkbumpere og andre bildeler. Produktet har en teksturert, glans svart finish med et karbonutseende. Denne splitteren har blitt TÜV Materialgutachten-sertifisert, som bekrefter dens kvalitetsmaterialer.

Kjøp fra en autorisert distributør

Vi er stolte av å være en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Når du kjøper fra oss, kan du være trygg på at du får et kvalitetsprodukt designet for å forbedre bilens ytelse og utseende.