Sideskjørt Diffusers Peugeot 508 Mk2

MaxtonSKU:PE-508-2-GT-SD1C
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Diffusorer for sideskjørt for Peugeot 508 Mk2

Oppgrader kjøretøyet ditt med våre høykvalitets sideskjørtspredere Peugeot 508 Mk2. Disse tilleggene til bilen din er laget spesielt for modellårene 2018 og fremover, og vil ikke bare forbedre stilen, men også ytelsen.

Enestående materialkvalitet - Abs-Plast

Våre Abs-plast-sideskjørtspredere er preget av økt styrke og fleksibilitet. Abs-materialer er spesielt utviklet for bilbruk og kan finnes i fabrikkspoler og forskjellige andre bildeler. En viktig økning i robusthet og smidighet vil sikre forlenget produktholdbarhet.

TÜV Materialgutachten-sertifisering – en kvalitetsgaranti

Med en TÜV Materialgutachten-sertifisering oppfyller Peugeot 508 Mk2 sideskjørtdiffusere alle de høyeste industristandardene for materialkvalitet. Som autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge kan du være trygg på førsteklasses kvalitet med disse diffusorene.

Sømløs integrasjon – Peugeot 508 Mk2-spesifikk

Disse sideskjørtdiffuserne er designet spesielt for Peugeot 508 Mk2 2018, og sikrer en sømløs passform og forbedrer de aerodynamiske egenskapene til bilen din. Opplev en uanstrengt og oppgradering for bilens estetikk, med kvalitet og funksjonalitet, kun med våre Abs-plast sideskjørt-diffusere.