Sidesplitters Bak Volkswagen T6

MaxtonSKU:VW-T6-RSD1C
2 anmeldelser

Pris:
Salgspris1.899,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Bakside Splitters Volkswagen T6

Volkswagen T6 Splitters er skreddersydd for Volkswagen T6 2015-modeller og nyere. Disse ettermarkedsoppgraderingene er ideelle for de som ønsker å forbedre både bilens utseende og ytelse.

Forbedret Design og Ytelse

Våre Splitters (venstre + høyre) kommer i en stilfull svart farge, klar til montering rett ut av boksen. Hvis du foretrekker en annen farge, er de lette å male for å matche bilens estetikk. Disse splitters senker bilen visuelt, og forbedrer ikke bare stilen, men også grepet og stabiliteten til din Volkswagen T6.

Kvalitetsmateriale

Disse delene er laget av robust Abs-plast, et materiale som er kjent for sin styrke og fleksibilitet, og som brukes i produksjonen av fabrikkstøtfangere og andre bildeler.

TÜV Materialgutachten Sertifisering og Autorisert Distribusjon

Dette produktet har oppnådd TÜV Materialgutachten sertifisering, så kvalitet og holdbarhet er garantert. Vi er stolte av å være en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, og leverer bare topp kvalitetsdeler til våre kunder.

Oppdater din Volkswagen T6 i dag med vår Bakside Splitters. De gir ikke bare bilen din et mer moderne og aggressivt utseende, men også forbedrer ytelsen på veien.