Støtfangerskjørt Bak Seat Leon Mk3 Cupra ST Facelift

MaxtonSKU:SE-LE-3F-CU-ST-RS1C
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.499,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Bakre Valance Seat Leon Mk3 Cupra St Facelift

Gi bilen din et unikt og skarpere utseende med vår Bakre Valance Seat Leon Mk3 Cupra St Facelift laget for Seat Leon Mk3 Cupra St Facelift 2017-. Dette produktet har den høyeste kvaliteten og er et komplett sett av biltilbehør.

Komplett Sett Inneholder

Denne bakre Valance hjelper ikke bare med å forbedre bilens utseende, men fungerer også som en deflektor, og gir bedre stabilitet på veien. Dette komplette settet er laget av det sterkeste og mest holdbare ABS-plastmaterialet som er kjent for sin styrke og fleksibilitet, noe som gjør det ideelt for bruk i bilindustrien.

TÜV Materialgutachten-sertifisert Produkt

Vårt produkt er TÜV Materialgutachten-sertifisert, noe som betyr at det oppfyller de strengeste standardene for materialekvalitet i bilindustrien. Det er laget med ABS-plast som har blitt nøye utformet for å tilpasses den spesifikke modellen av din Seat Leon Mk3 Cupra St Facelift.

Autorisert Maxton Design distributør i Norge

Som en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge, kan vi forsikre deg om at du får autentiske og kvalitetsprodukter. Vi står bak hvert produkt vi selger, og vi er her for å sikre at du får den støtten du trenger, når du trenger det.