Sidesplitters Bak V.2 Seat Leon Mk3 Cupra ST Facelift

MaxtonSKU:SELE3FCUST-RSD1RRED+RSD1C
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.599,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Baksidesplitters V.2 Seat Leon Mk3 Cupra St Facelift (2017-)

Baksidesplitters V.2 er perfekt for deg som eier en Seat Leon Mk3 Cupra St Facelift modell 2017 og utover. Dette er et komplett sett som inneholder splitters for både venstre og høyre side. Splittersen er i svart farge og klar for montering uten behov for ytterligere arbeid, med mindre du ønsker å male den i en annen farge.

Materiale og Design: Forbedret Kjøreegenskaper

Splittersen senker bilen visuelt, dette gir et sportslig og dynamisk design. Samtidig forbedrer den veigrep og stabilitet for din Seat Leon Cupra. Som standard sender vi produktet uten striper. Vårt produkt er laget av Abs-plast som er anerkjent i bilindustrien for sin styrke og fleksibilitet.

TÜV-sertifisert og Autorisert Maxton Design distributør

Derfor er Baksidesplitters V.2 TÜV Materialgutachten-sertifisert (TÜV-sertifiserer for materiale) i tråd med sin høye kvalitet. Som en autorisert distributør av Maxton Design i Norge, kan vi stå for kvaliteten på alle våre produkter.

Perfekt Tilbehør for din Seat Leon Cupra

Velger du vår Baksidesplitters V.2 til din Seat Leon Cupra St Facelift, velger du et produkt som er laget for å matche ditt kjøretøy perfekt, både når det kommer til design og funksjonalitet. En perfekt oppgradering for enhver bilentusiast!