Spoiler Volkswagen Passat R-Line B8

MaxtonSKU:VW-PA-B8-RLINE-CAP1C
2 anmeldelser

Pris:
Salgspris3.799 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Extension for Volkswagen Passat R-Line B8

Forbedre bilens utseende og ytelse med vår premium Spoiler Extension for Volkswagen Passat R-Line B8. Spesielt designet for modeller fra 2015 og utover, gir denne utvidelsen en sporty og elegant profil til bilen din. Laget av holdbar ABS-plast, er denne spoilerutvidelsen robust og fleksibel.

Materialkvalitet og designegenskaper

Høykvalitets ABS-plast er materialvalget i produksjonen vår, på grunn av dets styrke og fleksibilitet. Dette produktet, originalt utviklet for bilindustrien, passer perfekt til karosserideler og fabrikkfanger. Vår Spoiler Extension for Volkswagen Passat R-Line B8 er også TÜV Materialgutachten-sertifisert, en ytterligere garanti for materialkvaliteten.

Komplett sett for enkel montering

Settet inkluderer en spoilerutvidelse med 3M-tape for enkel montering, samt en avfettingsduk til forberedelse av overflaten. Med disse inkluderte elementene vil installasjonen av spoileren være enkel og problemfri.

En autorisert Maxton Design-distributør

Som en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge, kan vi forsikre at vår Spoiler Extension for Volkswagen Passat R-Line B8 lever opp til selskapets høye standarder for kvalitet og design.