Panserventiler Ford Focus MK4 (Større)

MaxtonSKU:FO-FO-4-BV1C
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris1.499 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Bonnet Vents Ford Focus MK4 (STØRRE)

Passer perfekt til Ford Focus MK4 modeller fra 2018 og oppover. Laget av høykvalitets Abs-plast, er dette et essensielt produkt for alle bilentusiaster. Abs-plast er spesielt utviklet for bruk i bilindustrien og gir enestående holdbarhet og ytelse.

Ford Focus MK4 Ventilasjon

Ford Focus MK4 Ventilasjon sett gir en umiddelbar oppgradering til bilens utseende. Komplett sett inneholder slitesterke og estetisk tiltalende Imitasjoner Bonnet Vents som er designet for perfekt passform. Med enkel installasjon kan du raskt forbedre bilens ytre og funksjonalitet.

Ford Focus MK4 Imitasjoner Bonnet Vents

Disse Bonnet Vents Imitasjonene er laget av Abs-plast, et materiale som er kjent for enestående slagfasthet, hårdhet og termisk stabilitet. Produktet har også TÜV Materialgutachten-sertifisering, som sertifiserer kvaliteten på materialet. Vi er stolte av å være en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge!

Autorisert Distributør av Maxton Design

Gjennom vårt partnerskap med Maxton Design, tilbyr vi de fineste biltilbehørene på markedet. Dette inkluderer den ettertraktede Bonnet Venten for Ford Focus MK4. Er du ute etter å legge til litt ekstra til din kjøretøy? Du er på rett sted hos oss!