Spoilerforlenger V.2 Audi Q8 S-Line

MaxtonSKU:AU-Q8-1-SLINE-CAP2G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.099 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Extension V.2 Audi Q8 S-line

På jakt etter en perfekt biltilbehør som vil forbedre bilens estetikk? Da er vår Spoiler Extension V.2 Audi Q8 S-line definitivt for deg. Passer perfekt til Audi Q8 S-line 2018-modeller og utover. Laget med den fineste Abs-plasten, som er kjent for sin økte styrke og fleksibilitet. Abs-materialet ble spesielt utviklet for bruk i bilindustrien og blir ofte brukt ved produksjon av fabrikkfendere og andre bildeler.

Inkludert i Spoiler Extension Settet

Med vårt komplette sett, sørger vi for at du har alt du trenger for enkel installasjon. Settet inneholder Spoiler Extension med 3M Tape for sikker og varig fiksering, og en Avfettningsklut for riktig forberedelse av overflaten.

Tuv Materialgutachten-sertifisert og autorisert distributør

Du kan være sikker på produktkvaliteten da dette produktet har oppnådd TÜV Materialgutachten-sertifisering, som garanterer at materialet er av topp kvalitet. Vi er også en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge, noe som sikrer at du får autentiske og genuine produkter.

Høykvalitets Abs-plast

Med vår Spoiler Extension V.2 Audi Q8 S-line får du et produkt av høy kvalitet laget av Abs-plast. Denne plasttypen har høy slitestyrke og fleksibiliteten som gjør det til det utmerkede valget for bilindustrien. Du vil oppleve økt holdbarhet med Abs-plast som står opp mot selv de tøffeste kjøreforholdene.