Sideskjørt Diffusers V.5 Ford Focus ST / St-Line MK4

MaxtonSKU:FO-FO-4-ST-SD2G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.099 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sideskjørt Diffusers V.5 Ford Focus ST / St-Line MK4: Din Stolthet og Prestige

ABS-plast Sideskjørt er spesialdesignet for Ford Focus ST / St-Line MK4. Dette produktet er laget av robust ABS-plast, et materiale som ofte brukes i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre deler av bilkarosseriet. Gjennom strenge kvalitetskrav og TÜV-godkjenning sikrer vi den høye holdbarheten, fleksibiliteten og kvaliteten på materialet som brukes.

Drastisk Bedre Utseende og Kvalitet

Vårt Sideskjørt Diffusers V.5 vil gi ditt Ford Focus ST / St-Line MK4 et drastisk bedre utseende på begge sidene av bilen, noe som forbedrer både utseendet og funksjonaliteten. Det kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer, inkludert en klar og enkel monteringsmanual. Det er ingen ekstra skritt, noe som gir en enkel og sømløs installasjon.

Maxton Design: En Autorisert Distributør i Norge

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Fordi vi gir stor verdi til både kvalitet og tilfredshet av våre kunder, har vi tatt det på oss å tilby førsteklasses biltilbehør som oppfyller de høyeste forventningene. Med Sideskjørt Diffusers V.5 for Ford Focus ST / St-Line MK4, får du et produkt som gir forbedret aerodynamikk, fantastisk stil og pålitelig holdbarhet.