Sideskjørt diffusers Ford Focus Mk4 St-Line

MaxtonSKU:FO-FO-4-STLINE-FSD1FP
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris7.199,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sideskjørt diffusers Ford Focus Mk4 St-Line: Premium Kvalitet og Smidig Installasjon

Oppgrader bilens estetikk med vår Sideskjørt diffusers for Ford Focus Mk4 St-Line. Laget av kvalitets-ABS plast, det samme materialet som brukes i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Produktet oppfyller strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent for å sikre den høyeste holdbarheten og fleksibiliteten.

ABS Plast Sideskjørt for Ford Focus

Målet vårt er å sørge for at bilene våre ser ut og føles som en premium kjøretøy. Sideskjørtet er designet for å forbedre bilens utseende drastisk fra begge sider. Ford Focus sideskjørt kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn nødvendig, noe som gjør installasjonsprosessen rask og problemfri.

Maxton Design Autorisert Distributør

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, holder vi oss til høye standarder i produktkvalitet og kundeservice. Vi tilbyr kun kvalitetssideskjørt for Ford Focus i vår butikk for å sikre at du får de beste produktene på markedet.

Enten du er ute etter å oppgradere bilens utseende eller bare trenger en erstatning for din nåværende sideskjørt, tilbyr vi OEM-kvalitetsprodukter som passer perfekt til din Ford Focus Mk4 St-Line.