Spoilerforlenger Skoda Superb Mk3 Fl

MaxtonSKU:SK-SU-3F-CAP1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Forlengelse Skoda Superb Mk3 Fl: Rask, Enkel og Sikker Oppgradering

Skodas Superb Mk3 Fl har aldri sett bedre ut, takket være vår Spoiler Forlengelse. Dette essensielle oppgraderingsverktøyet er laget for å matche bilens estetikk perfekt, og er designet for å passe din Skoda Superb Mk3 Fl modell 2019 og utover. Optimalisert for enkel installasjon, leveres den komplett med alt du trenger for installasjon, inkludert høykvalitets 3M Tape.

Kvalitet og holdbarhet: Abs plastkonstruksjon

Vår Spoiler Forlengelse utmerker seg med sin robuste og holdbare konstruksjon. Produktet er laget av Abs plast, et materiale opprettet spesielt for bruk i bilindustrien. Dette gjør at produktene våre er kjennetegnet ved økt styrke og fleksibilitet.

Godkjent og sertifisert: TÜV Materialgutachten

Dette produktet har mottatt TÜV Materialgutachten-sertifiseringen, og sikrer kvalitet og sikkerhet for kundene. Som autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge, strever vi etter å bare tilby høykvalitets biloppgraderingsdeler.

Enkel installasjon: Inkluderer avfettningsduk

Vi forstår viktigheten av enkel installasjon. Derfor inkluderer vårt sett en avfettningsduk for problemfri montering. Ved hjelp av denne avfettningsduken kan du enkelt forberede overflaten for montering av din nye Spoiler Forlengelse.