Støtfangerskjørt Valance Bak V.3 Ford Focus ST MK4

MaxtonSKU:FO-FO-4-ST-RS2G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Støtfangerskjørt Valance Bak V.3 for Ford Focus ST MK4

Bli kjent med vår Støtfangerskjørt Valance Bak V.3 designet spesielt for din Ford Focus ST MK4. Dette fantastiske tillegget er produsert i bransjestandard ABS-plast som er kjent for sin høye holdbarhet og fleksibilitet. Vi har fulgt strenge kvalitetskrav og hver diffuser er TÜV-godkjent, noe som garanterer deg et produkt du kan stole på.

Verdig bilindustriens kvalitet

ABS-plast brukes mye i bilindustrien, hovedsakelig fordi den har prestert konsekvent ved produksjon av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Dette betyr at diffuseren vår ikke bare er godkjent av direktoratet for offentlig bygging og anlegg, men også er laget av det samme materialet som resten av bilen din.

Rask og enkel montering

Våre Støtfangerskjørt Valance Bak V.3 kommer med et komplett sett med monteringsutstyr samt en lettforståelig monteringshåndbok. Ingen ekstra trinn er nødvendig, slik at du kan få nytt utseende på bilen din på kort tid.

Forvandle bilens bakside

Med vårt produkt vil du se en drastisk forbedring i utseendet på bilens bakside. Ford Focus ST MK4 vil få en elegant og moderne touch med vår diffuser.

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, noe som sikrer at du får den mest originale og autentiske kvaliteten på markedet.