Støtfangerskjørt Valance Bak With Exhaust Ford Focus MK4 St-Line

MaxtonSKU:FO-FO-4-STLINE-RS1C+EXH
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris10.199 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Støtfangerskjørt Valance Bak With Exhaust Ford Focus MK4 St-Line

Maxton Design Støtfangerskjørt er din ultimate løsning for å øke Ford Focus MK4 St-Line's estetikk og ytelse. Denne diffuseren er laget av kvalitets ABS-plast, velkjent i bilindustrien for produksjonen av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Med strenge kvalitetskrav og TÜV-sertifisering, garanterer vi høy holdbarhet og fleksibilitet.

Drastisk Forbedret Utseende

Med vår Maxton Design Støtfangerskjørt vil Ford Focus MK4 St-Line oppnå et drastisk forbedret utseende fra baksiden. Den leveres monteringsklar, og alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner er inkludert. Der er ingen ekstra trinn.

Materiale og Finish

Støtfangerskjørtet er laget av holdbar, men fleksibel ABS-plast, det perfekte materialet for bilvareproduksjon. Det kommer i en matte finish som legger til en sofistikert, stolt touch til din Ford Focus MK4 St-Line.

Maxton Design Kvalitet

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, tilsvarer vi kvaliteten bak hvert produkt. Vårt engasjement for kvalitet og pålitelighet garanterer vår plass i det konkurranseintense markedet av bildelekvalitet